Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Happy Rabbit

Originally made famous by Sex and the City back in 1998, the rabbit vibrator is the world's favourite style of vibrator. Based on feedback from thousands of customer reviews of earlier models, Lovehoney presents the Happy Rabbit - stronger, quieter and better than ever.

The Happy Rabbit ticks every box on the rabbit vibrator wishlist: it’s powerful, quiet, made from smooth, supple silicone and it’s rechargeable. Simplicity outside and incredible design within is what makes this the ultimate vibrator.

The Happy Rabbit is simple to use and ideal for beginners, and the Happy Rabbit is a stylish rechargeable rabbit for the price of an old-fashioned high street battery rabbit. 

Rendezés:
Raktáron

A szélesebb csúcs megkeresi a belső érzékeny pontokat, miközben a fülekben található 3 rezgési beállítás valamelyike a gyönyör hullámaival borítja be a csiklót.

23.084 Ft
Raktáron

A finoman íves rúd belülről izgatva juttat el a csúcsra, a kielégülés pedig az egekbe repít.

23.084 Ft
Raktáron

A sima rúd élethű kontúros fejrészben végződik, amely valódi élményt nyújt (rezgésekkel).

23.084 Ft
Raktáron

Ismerd meg a fantasztikus orgazmus élményeket nyújtó, a G-pontot célzó, csiklóstimuláló, kétmotoros Happy Rabittal, amelynek beépített gyöngyei a rúd körül forognak, és ezzel újabb és újabb orgazmusokhoz juttatnak. Pattanj rá, és áraszd el a hálószobádat a gyönyör hullámaival.

29.683 Ft
Raktáron

Éld át másképpen az orgazmust az izgatás triplázásával, ezzel a professzionálisan kialakított, íves nyuszi vibrátorral. A 3 erőteljes motor készen áll arra, hogy elkápráztasson a mindent betöltő izgatással, és megadja számodra a lehetséges legnagyobb és legjobb orgazmust.

29.683 Ft
Raktáron

Kényeztesd magad a luxusszintű izgatással, amelyet a Happy Rabbit valósághű formája és páratlan rezgőmotoros kialakítása nyújt neked. 2 motorja erőteljes rezgésekkel izgatja a legérzékenyebb pontjaidat, 12 különböző üzemmód széles tárházát kínálja az elképesztő gyönyörhöz.

29.683 Ft

Keresés