Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hot Octopuss


A Pulse páros maszturbátor a brit alapítású Hot Octopuss cég első terméke, amely megváltoztatja a szex játékszerekről alkotott elképzelést. A Hot Octopuss modern szex játékszereket tervez, új generációs termékeket férfiak, nők és párok számára. Ezek nem csupán a hálószobájukhoz illenek, hanem az egész életstílusukhoz is.

A termékekben ötvöződik a tudomány és az innováció, így azok valóban 21. századi kínálatot nyújtanak. Emellett a férfiaknak készült termékek - mint a Pulse - is éppen annyira szépek, modernek és kívánatosak, mint a nők számára elérhetőek. 

Rendezés:
Raktáron
Mi is a PULSE - más néven a Guybrator?

Először is a PULSE egy többszörösen díjnyertes, férfiak számára készített stimulátor, amely csúszkálással izgatja a férfiakat. Ez a PULSE elsődleges funkciója, és ez különbözteti meg azoktól játékszertől, amelyeket előtte dobtak piacra.

Amellett, hogy egy újgenerációs férfi szex játékszer, a PULSE III DUO forradalmi játékszer párok számára is. Rendkívül sokoldalú: a PULSE III DUO-t masszírozóként vagy fantasztikus, kéz nélküli játékszerként is lehet használni az előjáték során.
39.900 Ft
Raktáron

Egy erőteljes Guybrator - most elérhető pehelykönnyű maszturbátor.
A Pocket PULSE két nagy vibrációs motort használ, amelyek párban szállítják a hihetetlenül mély és erőteljes rezgéseket.
Ez a pehelykönnyű maszturbátor, amely egy rugalmas karral a péniszhez helyezhető, a kézi módszert a következő szintre emeli. Használd síkosítóval, és a Pocket PULSE felpörgeti a maszturbációdat!

28.500 Ft
Raktáron

Orvostudományi alapokon nyugszik, világszerte szabadalmazott, a Queen Bee egy erőteljes, újgenerációs csikló stimulátor.

44.500 Ft

Keresés