Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: >

Ohmibod

Az OhMiBod célja az, hogy visszatükrözze azoknak a vásárlóknak a személyiségét, akik nyitott és őszinte hozzáállásúak, ha a szexualitásról vagy az örömszerzésről van szó.Az OhMiBod reméli, hogy a szabad érzelmek szimbólumává válhat, visszatükrözheti az új és a növekvő érdeklődést az örömszerzés iránt a fiatalok, és a szívükben fiatalok maradók körében, illetve azok számára, akik ismerik a testüket, tudják, mi a jó nekik és hajlandók is tenni ezért.  A kínálatban telefonnal irányítható okosvibrátorok, vibrobugyik, zenére vibráló csiklóizgató vibrátorokat találsz.

Rendezés:
Raktáron

Hadd mutassa a DJ az utat! Az OhMiBod's Club Vibe 2.OH elröpít a célhoz...

A Club Vibe 2.OH egy forradalmi, kábel nélküli, USB porton keresztül tölthető távirányítású vibrátor.

29.900 Ft 23.900 Ft
Raktáron
Bemutatkozik a Lightshow – egy wifi és Bluetooth kapcsolattal működő erotikus masszírozó vibrátor, amely éppen annyira kényeztet, amennyire szeretnéd. Nem számít, hogy te irányítasz, vagy átadod a gyeplőt. Ez az interaktív masszírozó megmutatja a csillagokat is a partnerednek, legyen ő akár a szobában, vagy a világ másik részén. 5 LED fény villog a rezgés ütemére, így válik a vibrátor használata hihetetlenül látványos élménnyé. OhMiBod alkalmazás kompatibilis. 
46.384 Ft 41.690 Ft
Nincs raktáron. Érdeklődj!
Az élvezet új hullámhosszon érhető el! A párok már eddig is az okostelefonjukat használták kapcsolattartásra, amikor egymástól távol vannak, miért is ne vihetnék a kommunikációt a következő szintre? Hangolódj a blueMotion-ra, amely Bluetooth kapcsolaton keresztül alkalmazással irányított masszírozó.
38.900 Ft 33.490 Ft
Nincs raktáron. Érdeklődj!
Szexinek lenni több mint jól kinézni. Ez több mint egy csinos, és a megfelelő helyeken formás test. Ez egy viselkedés. Azt jelenti, hogy tudod, a szenvedély sem elég, ha nincs kapcsolat. A blueMotion NEX|2 létrehozza azt a kapcsolatot, amely a partnered virtuális érintését örömmé változtatja. Nem számít, hogy a szerelmed éppen ölel vagy elválaszt benneteket egy óceán, a NEX|2-nek csupán Wi-Fi kapcsolatra van szüksége ahhoz, hogy bebizonyítson egy dolgot…
38.900 Ft 33.490 Ft

Keresés