Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: >

Partner

A Partner forradalmi megoldást kínál pároknak, minőségi párvibrátorok, meglepően megfizethető árakon. 

Egyidejűleg izgatja mindkét partnert. Próbálj ki egy változatos, intenzív páros szexuális élményt! 

Rendezés:
Raktáron

Duplázd az élményt több mint 14 opcióval.

Hármat kívánhatsz, ráadás a rezgés
A Multifun 1 különleges formájával kényeztet, amelyet bármilyen szeretkezéshez alakíthatsz. Három erőteljes motorral rendelkezik: miközben egy a felsőtestben van, a másik kettő örömszerző kar alsóbb pontjai élvezetes rezgésekkel kényeztetnek. Ez mit is jelent? Legyen ellene, rajta, benne, alatta vagy közötte, az égkék színű sokoldalú eszköz úgy izgat, ahogyan arra szükséged van. A két alsó motor a főmotortól elkülönítve irányítható, így a vibrátor mindkét részével 10 izgalmas rezgési programot próbálhatsz ki. 2 gomb segítségével 100 kombinációt állíthatsz be.

16.484 Ft
Raktáron

Duplázd az élményt több mint 14 opcióval.


Találd meg az érzékeny pontokat 3 motor segítségével
A Multifun 2 különleges formájával és 3 belső erőteljes motorral emeli a libidódat, és bármilyen szeretkezéshez alakíthatod: miközben az egyik a felsőtestben van, a másik kettő íves örömszerző kar alsóbb csúcsai élvezetes rezgésekkel kényeztetnek. Ez mit is jelent? Legyen ellene, rajta, benne, alatta vagy közötte, a pink színű sokoldalú eszköz úgy izgat, ahogyan arra szükséged van. A két alsó motor a felső fejtől elkülönítve irányítható, így a vibrátor mindkét részével 10 izgalmas rezgési programot próbálhatsz ki. 2 gomb segítségével 100 kombinációt állíthatsz be.

16.484 Ft
Raktáron

A Partner Plus Remote ikermotorjainak köszönhetően még intenzívebben izgatja mindkét partnert egyidejűleg.

16.484 Ft
Raktáron

Egyidejűleg izgatja mindkét partnert. Próbálj ki egy változatos, intenzív szexuális élményt!

A Partner Toy egy páros vibrátor, amely közösülés közben viselhető, azért hogy mindkettőtöket egyidejűleg izgasson. Az ergonómikus alakja fokozza az örömérzetedet, és változatos, intenzív szeretkezést biztosít. 

12.900 Ft 9.900 Ft
Raktáron
Egyidejűleg izgatja mindkét partnert. Próbálj ki egy változatos, intenzív szexuális élményt!

A Partner Toy-hoz képest a Partner Toy Plus a két iker motorjának köszönhetően még több közös izgatást és mókázást biztosít. A nagyobb átmérő szintén erősíti a férfiak élményét közösülés közben.
17.900 Ft 14.500 Ft
Raktáron

Az új Partner Whale meggyőz a csinos, friss kialakításával, és szeretkezés közben közös csúcspontokat biztosít. Tökéletes azok számára, akik először használnak játékszereket, és azoknak is, akik egy mókás játékszert keresnek, hogy színt vigyenek a szexuális életükbe. 

15.800 Ft 9.900 Ft

Keresés